Wespen bestrijding. Professionele bestrijding van wespen Hoewel wespen nuttige dieren zijn, kunnen wespen in sommige situaties voor veel overlast zorgen. Voor mensen die allergisch en/of overgevoelig zijn voor wespensteken, kan een wespensteek zelfs dodelijk zijn, daarbij komt dat wespen zeer hinderlijk kunnen zijn voor u zelf, uw klanten en/of spelende kinderen.

Ongediertebestrijding is uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte

Direct contact?

Bel dan snel (+31) 0645764675

Wespen bestrijding

Wespen vormen vooral tijdens de zomermaanden een vervelende plaag. In een spouwmuur, boom, onder een dakpan, op zolder of elders in en rondom uw woning kan een wespennest voorkomen. Een wespennest telt al gauw zo’n 6000 wespen, wat voor veel overlast kan zorgen.

In Nederland zijn er zo’n zeven verschillende wespensoorten, te herkennen aan een zwart-geel patroon. Afkomend op zoetigheden, met name tijdens de zomermaanden, vormen wespen al gauw een plaag tijdens bijvoorbeeld een barbecue in uw tuin. Daarnaast kunt u ze ook tegenkomen rondom vuilnisbakken en andere verzamelplekken van voedsel(resten.

Wespen kunnen steken, en daarom is het handig om in het geval van een wespennest rondom of in uw huis snel contact op te nemen met Ongediertebestrijding Midden Nederland, Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 06 457 646 75.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

adres

postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
eliquid . post . Voucherbadger has 2 valid Argos promo codes