Building Care vogelweringen, restauratiewerk en gevel Houtwormbestrijding, Boktorbestrijding, knaagdierwering, zwambestrijding

Ongediertebestrijding is uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte

Direct contact?

Bel dan snelĀ (+31) 0645764675

Building Care Midden Nederlan

Building Care Midden Nederland houd zich vooral bezig met bescherming, onderhoud en wering aan gebouwen.

We lossen verschillende vochtproblemen op door het aanbrengen van isolatiechips in kruipruimtes tegen optrekkend grondwater. Dit is een onderdeel van zwamsanering , maar ook tegen insecten die in de kruipruimtes leven. Ook voor optrekkend vocht die wij aanpakken met Remmers injectiehars bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast bescherming/wering van gebouwen kunnen wij balkkoppen (hout herstellen) met een 3 componenten epoxy repareren. We halen het aangetaste deel hout weg en repareren dit met de 3 componenten epoxy. Hierdoor wordt zoveel mogelijk origineel hout behouden. Denk hierbij aan balkkoppen, spantbenen, etc. in monumentale gebouwen.

Door een goed onderzoek (inspectie), overleg met klant en jarenlange ervaring brengen we elke opdracht tot een goed en mooi eind. Schades aan hout ontstaan vaak door insecten, vocht, zwam en schimmels. Voor het bestrijden van houtaantasters (houtworm, boktor, zwamsanering, etc.) bent bij ons aan het goede adres!

Muizen, vogels etc. kunnen veel schade en overlast aan en in gebouwen aanrichten. Daarom zijn we zeer actief in het aanbrengen van weringen. Knaagdierwering in bedrijven en winkels en vogelwering zijn hier voorbeelden van (denk aan een pand , gebouw deze wordt door ons nagelopen en gaten en kieren worden dicht gemaakt zodat knaagdieren en andere beesten niet meer naar binnen kunnen komen).Dit doen we met duurzame materialen.

Naast bescherming van gebouwen kunnen wij hout herstellen met een speciale 'Epoxy-techniek', ook wel polymeerchemisch houtherstel genoemd. We halen het aangetaste deel uit het hout en storten dit aan met een epoxy. Hierdoor wordt zoveel mogelijk origineel hout behouden. Denk hierbij aan balken en spanten in monumentale gebouwen, maar ook aan oude kozijnen en dorpels.  Door goed onderzoek en jarenlange ervaring brengen we elke opdracht tot een goed en mooi eindresultaat. Schades aan hout ontstaan vaak door insecten, vocht, zwam en schimmels. Voor het bestrijden van houtaantasters bent  bij ons natuurlijk aan het goede adres! Muizen, vogels en andere dieren kunnen veel schade aan en in gebouwen aanrichten. Daarom zijn we zeer actief in het aanbrengen van weringen. Knaagdierwering in bedrijven en winkels en vogelwering zijn hier voorbeelden van.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

adres

postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt