Building Care Midden Nederland

houtworm bestrijding

Bescherming, onderhoud en wering aan gebouwen

Building Care Midden Nederland houd zich vooral bezig met bescherming, onderhoud en wering aan gebouwen.

We lossen dus verschillende vochtproblemen op door het aanbrengen van isolatiechips in kruipruimtes tegen optrekkend grondwater. Dit is een onderdeel van zwamsanering, maar ook tegen insecten die in de kruipruimtes leven. Ook voor optrekkend vocht bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast bescherming/wering van gebouwen kunnen wij balkkoppen (houtrot herstellen) met een 3 componenten epoxy repareren. We halen het aangetaste deel hout weg en repareren dit met de 3 componenten epoxy. Hierdoor wordt zoveel mogelijk origineel hout behouden. Denk hierbij aan balkkoppen, spantbenen, etc. in monumentale gebouwen.

houtworm bestrijding

Onderzoek

Door een goed onderzoek (inspectie), overleg met klant en jarenlange ervaring brengen we elke opdracht tot een goed en mooi eind. Schade aan hout ontstaat vaak door insecten, vocht, zwam en schimmels.
Voor het bestrijden van houtaantasters (houtworm, boktor, zwamsanering, etc.) bent bij ons aan het goede adres!

Muizen, vogels etc. kunnen veel schade en overlast aan en in gebouwen aanrichten. Daarom zijn we zeer actief in het aanbrengen van weringen. Knaagdierwering in bedrijven en winkels en vogelwering zijn hier voorbeelden van.
Het pand of gebouw wordt door ons nagelopen. Gaten en kieren worden dicht gemaakt, zodat knaagdieren en andere beesten niet meer naar binnen kunnen komen. Dit doen we met duurzame materialen waar mogelijk.

ongedierte bestrijding midden nederland

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur in behandeling genomen.