Ongediertebestrijding Midden Nederland

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor het bestrijden en weren van alle ongedierte

Voor bedrijven in de voedselsector maken wij in overleg met de klant een ongediertepreventieplan. Dit houdt in dat we met de klant kijken aan wat voor eisen ze moeten voldoen (haccp, brc, ikb, gmp, eurocap, ifs.) Aan de hand daarvan maken wij zo’n preventieplan, compleet met logboek. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die werkt volgens de nieuwste methodes.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor al hun problemen die zij ondervinden van de overlast van ongedierte in hun woning/schuur.

muizen last muizenbestrijding

Over ons

Wij zijn werkzaam in alle sectoren: woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren, gewoon voor iedereen die last heeft van ongedierte of dit wil voorkomen (preventieplan/weren).

  • Als we van te voren preventieve maatregelen nemen in de woning, bedrijf of wat voor object dan ook, dan kan men de kans op ongedierte op een enorme manier reduceren, mits men deze maatregelen weet vol te houden en te continueren.
  • Als men het ongedierte “buiten” kan houden scheelt dit vervuiling van woning of pand, aangevreten etenswaren (dozen en verpakkingen), verminderde kans op overbrengen van ziektes/bacteriën door b.v. muizen, ratten, zilvervisjes die door uitwerpselen en dergelijke onze etenswaren infecteren, knaagschade aan meubels, stoffen, balken en kabels (kans op kortsluiting en dus brand) enzovoorts.
  • Het is het streven van de overheid om vanwege het milieu steeds minder bestrijdingsmiddelen toe te laten ten behoeve van de bestrijding van ongedierte. Dit houdt in dat het accent meer en meer ligt op de wering van plaagdieren en het uitvoeren van preventieve maatregelen dan op het langdurig werken met giftige stoffen om de plaag te stoppen of te verhelpen.
  • Er wordt door de bestrijdingstechnicus vaker gelet op zaken als hygiëne, bouwtechnische mankementen of eventueel toe te passen maatregelen en/of aanpassingen zoals bijvoorbeeld roosters plaatsen, het afdichten van gaten en kieren, deuren die goed moeten sluiten, de toestand van het riool en andere afvoersystemen, etenswaren opbergen in goed afsluitbare bakken, in magazijnen voorraden opslaan op pallets en/of stellingen en dus niet los op de grond etc.
  • De ligging en de directe omgeving van het object zijn belangrijk; ligt er geen zwerfvuil, hoe is de locatie van het pand staat het midden in de stad of op een open veld of staat het in de directe omgeving van water, zijn er tuinen rondom het object of is er veel onkruid, is er een strook straatwerk of grind rondom het object om ongedierte zoals ratten/muizen te weren kortom teveel zaken om op te noemen, maar waar wel op gelet moet worden en zo nodig aangepakt moeten worden. Ook hier wordt een plan van aanpak gemaakt met korte en lange termijn doelen, afhankelijk van de prioriteiten die gesteld worden.

 

Ongedierte bestrijding midden nederland

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur in behandeling genomen.