Ongediertebestrijding in Flevoland

houtworm bestrijding

Ongediertebestrijding Midden Nederland in Flevoland is al vele jaren gespecialiseerd in het weren en bestrijden van alle soorten ongedierte/plaagdieren zoals ratten, muizen, wespen, houtworm, boktor, kakkerlakken, zilvervisjes, papiervisjes, vliegen, bedwantsen, . U bent bij ons zeker van de ongedierte of hout aantastende insecten en houtrot verwekkende schimmel af. Tevens bent u verzekerd van onze professionaliteit en onze jaren lange expertise op het gebied van ongedierte bestrijding.

Voor al uw vragen of opmerkingen over ongedierte kunt u terecht bij ons bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en oplossingen, hiervoor zijn wij geheel gecertificeerd.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor het bestrijden en weren van alle ongedierte
Voor bedrijven in de voedselsector maken wij in overleg met de klant een ongediertepreventieplan. Dit houdt in dat we met de klant kijken aan wat voor eisen ze moeten voldoen (haccp, brc, ikb, gmp, eurocap, ifs.) Aan de hand daarvan maken wij zo’n preventieplan, compleet met logboek. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf die werkt volgens de nieuwste methodes.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor al hun problemen die zij ondervinden van de overlast van ongedierte in hun woning/schuur.

 

Ongedierte bestrijding midden nederland

 

Ongediertebestrijding per stad in Flevoland:

  • Almere
  • Dronten
  • Lelystad
  • Noordoostpolder
  • Urk
  • Zeewolde

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur in behandeling genomen.