Bestrijding van Kakkerlakken De kakkerlak is lichtbruin van kleur. De kakkerlak heeft twee zwarte strepen op haar borst en is over het algemeen 1 tot 1,5 cm lang. Kakkervliegen kunnen ook vliegen, maar doen dit enkel bij zeer hoge temperaturen. De maximale leeftijd van volwassen kakkerlakken is zo'n 6 maanden. Kakkerlakken zijn lichtschuw en alleseters als het gaat om verse en vochtige voedingswaren. De kakkerlak kan wel 10 tot wel 40 dagen zonder voedsel. Verder leven kakkerlakken voornamelijk op warme, donkere en wat vochtigere plaatsen met een temperatuur van zo'n 30°C. Er zijn diverse soorten kakkerlakken die allen hun eigen kenmerken hebben zoals de Amerikaanse kakkerlak, Bruinband kakkerlak, Duitse kakkerlak, Oosterse kakkerlak of Surinaamse kakkerlak.

Ongediertebestrijding is uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte

Direct contact?

Bel dan snel (+31) 0645764675

Kakkerlakken bestrijding

Kakkerlakken zijn vooral bekend vanuit warme oorden. Echter, in Nederland komen kakkerlakken ook voor. De meest voorkomende kakkerlakkensoort in Nederland is de Duitse kakkerla.

Kakkerlakken leven vooral in een warme, vochtige omgeving met voldoende voedsel. Dit zijn vooral keukens, maar ook ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, restaurants, bakkerijen en dierentuinen zijn plekken waar kakkerlakken veel voorkomen. Kakkerlakken verspreiden zich al snel over een grote oppervlakte. Overdag kruipen ze het liefst weg in kieren en gaten, en juist omdat ze zich zo weinig laten zien is er vaak al sprake van een ware kakkerlakkenplaag voordat deze echt ontdekt wordt. Vooral aan levensmiddelen veroorzaken kakkerlakken veel schade. Via hun uitwerpselen verspreiden ze diverse bacteriën en ziektes.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

adres

postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt