Houtworm en boktor bestrijding Hout is een bijzonder mooi en, mits het goed beschermd wordt, duurzaam bouwmateriaal. Een nadelige eigenschap van hout is echter de gevoeligheid voor aantasting door de hout aantastende insecten, zoals de (gewone)houtwormkever, (huis)boktor, bonteknaagkevers, heipaalkever of spinthoutkevers. Onder de hout aantastende insecten komt de gewone houtworm het meeste voor. Wanneer u houtworm en boktor niet tijdig ontdekt en bestrijdt, kunnen deze insecten aardig wat schade aan uw hout constructie veroorzaken. Inspectie op houtworm en boktor tijdens renovatie of verbouwing

Ongediertebestrijding is uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte

Direct contact?

Bel dan snel (+31) 0645764675

Houtworm bestrijding

Houtworm bedreigt vooral de goedkopere houtsoorten. Er zijn verschillende soorten houtworm, die in verschillende soorten hout kunnen voorkomen. Naaldhout wordt voornamelijk bedreigd door de huisboktor, eikenhout en grenenhout is onveilig voor de grote houtwormkever en de spinthoutkever verblijft bij voorkeur in loofhout.

Houtwormen graven gangen door het hout en eten daarbij op wat ze tegen komen. Op deze manier ‘leven’ ze in uw houten meubels, balken of vloer. Een gevolg hiervan is dat het hout verzwakt en zelfs door kan breken.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

adres

postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
best fitness watches . http://loparemovals99.hatenablog.com/entry/2017/09/10/063759