Last van de huisboktor? Laat huisboktorren bestrijden of weren door ons Boktorbestrijding. Al 10 jaar dé boktor specialist.

Ongediertebestrijding is uw specialist in bestrijding en voorkomen van ongedierte

Direct contact?

Bel dan snel (+31) 0645764675

Boktor bestrijding

Er zijn meer dan 20.000 soorten boktorren, waarbij de grootte, kleuren en patronen kunnen variëren. De basisvorm van boktorren is meestal wel hetzelfde. Ze hebben over het algemeen een langwerpig lichaam en sprietelige poten. Ze hebben extreem lange tasters, die vaak zelfs langer zijn als het lichaam.

De larven leven van planten, bomen en dood hout. Wanneer de boktor aan levend hout knaagt, kan het plantenziektes verspreiden. De grote vraatzucht, in combinatie met grote aantallen, kan aanzienlijke schade aanrichten aan bijvoorbeeld houten producten zoals meubelen en dakconstructies, maar ook aan bomen.

Wanneer u houten producten binnen krijgt, is het van belang deze goed te inspecteren op de aanwezigheid van de boktor. Ook kunt u de levensduur van het hout verlengen door het hout te behandelen met een houtworm/boktor bestrijdingsmiddel. Hierdoor kunnen de boktorren geen eitjes in het hout leggen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 24 uur een offerte op maat doen terugsturen.

Offerteformulier

Uw naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Telefoon (verplicht)

adres

postcode

Woonplaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt